[صفحه اصلی ]   [ English ]

تلفاکس  77240491-021

e-mail: shresearchlab@iust.ac.ir

..
:: بیست و پنجمین کنفرانس برق ::

به یاری خداوند متعال بیست و پنجمین کنفرانس بین‌المللی برق از تاریخ 17 لغایت 19 آبان‌ماه 1389 در تهران برگزار می‌گردد. یکی از مهمترین اهداف کنفرانس بین‌المللی برق فراهم آوردن فرصتی مناسب برای دست‌اندرکاران صنعت برق، دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و پژوهشی است تا به معرفی آخرین نتایج و دستاوردهای خود در زمینه‌های مختلف بپردازند.
از آنجا که بسیاری از موضوعات مهم مورد بحث در این زمینه‌ها در قالب مقاله قابل ارائه و معرفی نمی‌باشند، در کنار کنفرانس بین‌المللی برق، کارگاه‌های آموزشی پیش‌بینی شده است.
کرگاه‌های آموزشی بیست و پنجمین کنفرانس بین‌المللی برق با همکاری دفتر آموزش پژوهشگاه نیرو در ابعادی گسترده‌تر از سالهای قبل برنامه‌ریزی شده است. به منظور فراهم آوردن فرصت مناسب برای استفاده علاقمندان، از برنامه‌های کنفرانس و کارگاه‌های آموزشی، برنامه زمان‌بندی کارگاه‌ها برای روزهای قبل از کنفرانس تنظیم شده است.

نحوه ثبت نام
برای شرکت در کارگاه آموزشی لازم است عنوان و کدکارگاه از جدول عناوین کارگاه‌های آموزشی استخراج و همراه با اسامی متقاضیان و فیش واریز هزینه ثبت‌نام حداکثر تا روز دوشنبه سوم آبان ماه 1389 از طریق یکی از نمابرهای 88079445 & 88079383 به دفتر آموزش پژوهشگاه نیرو ارسال گردد.
هزینه ثبت نام
* هزینه ثبت نام برای کارگاه‌های نیــم‌روزه برای هر نفر مبلغ 500.000 ریال، شامل شرکت در کارگاه، جزوات آموزشی، هدیه کنفرانس و پذیرایی می‌باشد.
* هزینه ثبت نام برای کارگاه‌های یک‌روزه برای هر نفر مبلغ 900.000 ریال، شامل شرکت در کارگاه، جزوات آموزشی، هدیه کنفرانس، پذیرایی و ناهار می‌باشد.
* دانشجویان دانشگاه های کشور مشمول 25% تخفیف در شهریه هستند. بنابراین می‌توانند برای کارگاه‌های نیم روزه مبلغ 375.000 ریال و برای کارگاه‌های یک روزه مبلغ 675.000 ریال پرداخت نمایند.

دفعات مشاهده: 7076 بار   |   دفعات چاپ: 1548 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 98 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
Power Electronic and Electric,Magnetic fields Research Lab