آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت و میدان‌های الکتریکی ، مغناطیسی- تاریخچه
معرفی مرکز

حذف تصاویر و رنگ‌ها

AWT IMAGE

آشنایی با آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت و میدان‌های الکتریکی ، مغناطیسی

از سال  1363 به دنبال حرکت فراگیر راه‌اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی ، در گرایش‌های مختلف این دانشگاه ، دانشجو پذیرش گردید و از جمله در گرایش‌های الکترونیک و قدرت ، تعدادی دانشجوی علاقه‌مند و مستعد به دوره‌های کارشناسی ارشد تازه تأسیس راه یافتند و با مساعدت جدی و تشویق‌های مدیریت وقت دانشگاه و دانشکده مهندسی برق ، آزمایشگاه تحقیقاتی فعلی در 19دی‌ماه  1371 شروع به فعالیت نمود.

تاکنون تعداد 14نفر دانشجوی دکترا و تعداد 84 نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و 65 دانشجوی کارشناسی پایان‌نامه خود را در زمینه‌های الکترونیک قدرت (مبدل‌های AC/DC ، AC/AC ، DC/DC و DC/AC) ، ماشین‌های الکتریکی دوار (کنترل دور) و ماشین‌های خطی (طراحی و ساخت و کنترل سرعت) گذرانده‌اند. همچنین بر روی طرح ملی HVDC با ولتاژ 500 +- کیلوولت و HVAC با ولتاژ 700 کیلوولت بیش از 3 دانشجوی دکترا و بیش از 42 دانشجوی کارشناسی ارشد از این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر کشور پایان‌نامه خود را گذرانده‌اند. از این آزمایشگاه بیش از 220مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی و همچنین کنفرانس‌های داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.

برنامه آینده این آزمایشگاه تحقیقاتی بفضل الهی ، ادامه کار در جهت امور تحقیقاتی و پیشرفت آموزشی دانشجویان می‌باشد و امید است با همکاری گروه و دانشکده و سایر مسئولین این فعالیت بتواند کاربردی و در جهت منافع کشور به کار گرفته شود.

نشانی مطلب در وبگاه آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت و میدان‌های الکتریکی ، مغناطیسی:
http://idea.iust.ac.ir/find-23.4264.4662.fa.html
برگشت به اصل مطلب